Termeni si conditii

Ultima actualizare: iunie 2018

Termeni generali

Platforma evoblog.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestei platforme implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent serviciile oferite prin intermediul site-ului evoblog.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana, fie fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor oferite prin intermediul site-ului evoblog.ro.

Structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire se pot schimba in orice moment si devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Copyright
Toate fotografiile si textele de pe acest site ne apartin si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Conditii de publicare a unui guest-post
Articol unic de minin 500 cuvinte, scris corect gramatical, ortografic și fara diacritice. Articolul trebuie sa fie un guest-post, nu advertorial, deci nu va promova un serviciu/produs. La finalul articolului pot fi 2 paragrafe la final despre tine sau blogul tau cu link nofollow. Articolul tau va fi vizibil in pagina „Guest Post” https://evoblog.ro/guest-post. Trimite-ne articolul tau impreuna cu o imagine cu licenta gratuita pe adresa [email protected]

Iti publicam povestea gratis
Daca ai o poveste ce crezi ca ar trebui publicata, contacteaza-ne pe adresa [email protected] Povestea ta va fi publicata in pagina „Povestile Cititorilor” https://evoblog.ro/povestile-cititorilor. In articolul tau nu va fi acceptata reclama.

Review produse
In cazul detii un produs caruia vrei sa-i facem un review, o vom face cu mare drag. Oferim review-uri complexe si reale, trecem in revista cele mai importante caracteristici ale produsului. Spune-ne mai multe pe adresa contacteaza-ne pe adresa [email protected] Vom publica review-ul in pagina „Review-uri” https://evoblog.ro/review.

Publicitate
Advertorialele au valabilitate lifetime pe evoblog.ro, cu garantia ca nu vor fi modificate sau sterse linkurile.

Puteti trimite intrebarile sau reclamatiile pe adresa de mail [email protected]

Distribuie