Alergiile, factori declansatori si modalitati de gestionare

Alergiile, factori declansatori si modalitati de gestionare

Daca sunteti predispus la alergii cand vine primavara sau este ceva nou pe care il descoperiti, este timpul sa intelegeti ca puteti trai cu ele cu usurinta.

Exista modalitati prin care puteti minimiza efectul polenilor care cauzeaza alergii Iata cateva dintre cele mai bune modalitati de a trai cu alergii. Mai intai cunoasteti diferenta dintre alergii si raceala Trebuie sa stiti daca aveti alergii sau raceala.

Raceala dureaza de obicei trei pana la patru zile si se imbunatateste odata cu odihna si tratamentele. Alergiile dureaza de obicei saptamani si sunt sezoniere. Fie incep in septembrie, fie in mai. De asemenea, atunci cand aveti alergii, aveti mancarime in jurul urechilor, nasului, gatului si ochilor. De asemenea, puteti obtine o tuse uscata din cauza alergiilor.

Iata cateva dintre cele mai bune moduri de a trai cu alergii.

In primul rand stiu diferenta dintre alergii si rece

Trebuie sa stii daca ai alergii sau frig. O raceala dureaza de obicei trei pana la patru zile, si devine mai bine cu odihna si tratamente. Alergiile dureaza de obicei saptamani si sunt sezoniere. Acestea incep fie in septembrie, fie in mai.

De asemenea, atunci cand aveti alergii, aveti mancarime in jurul urechilor, nasului, gatului si ochilor. Puteti obtine, de asemenea, o tuse uscata de la alergii.

Luati medicamente inainte de alergiile

Daca stiti ca aveti alergii sezoniere si nu este nou, luati masuri preventive. Trebuie sa luati medicamente pentru alergii inainte de inceperea sezonului sau in jurul orei la care le primiti.

Este util, deoarece puteti incepe tratarea-te inainte de simptome se inflamate si se agraveaza. De asemenea, daca nu-l ia inainte, nu va faceti griji. Puteti lua medicamentul imediat dupa primul semn de alergii.

Luati medicamente zilnic, dar recomandate de medic

Exista unele peste contra alergii medicamente care sunt bine sa ia in fiecare zi. Le poti lua de la farmacia locala, si nici macar nu ai nevoie de o reteta pentru asta.

Dar este important sa stiti la ce medicamente veti raspunde. Deci, cereti medicului dumneavoastra sa-l prescrie atunci cand il primiti pentru prima data. Experimentarea cu medicamente va va permite sa stiti ca raspundeti la care unul mai bine, cu cele mai putin efecte secundare.

Utilizarea de steroizi nazali

In cazul in care alergiile dumneavoastra actioneaza pana chiar si dupa ce a luat medicamente mai ales in jurul nasului si ochilor, puteti lua un steroid nazal. Ele sunt sigure si pot ajuta la relaxarea congestiei. Asigurati-va ca intrebati medicul dumneavoastra care steroizi nazale sunt cele mai bune pentru tine.

De asemenea, exista destul de multe formule pentru spray-uri nazale, astfel incat va trebui sa lucreze la care unul va lucra pentru tine cu medicul dumneavoastra.

Asigurati-va ca nu le ia prea des, deoarece este o dependenta de un fel care este rau pentru tine.

Aburul va poate ajuta cu alergiile si va poate deschide sinusurile. Cel mai bine este sa luati abur prin umplerea unei galeti cu apa fiarta fierbinte si luand in abur. Sau puteti incerca acest lucru prin rularea unui dus fierbinte si permitandu-abur umple baie. Dupa aceea, puteti lua in abur de la distanta. Ai grija sa nu te arzi.

Adresati-va unui medic

Poate veni un moment in care puteti obtine tuse uscata si, ca urmare congestie sau respiratie suieratoare sunet in piept. Daca se intampla acest lucru, cel mai bine este sa mergeti la un medic, deoarece s-ar putea sa aveti nevoie de un inhalator.

Conditii de viata cu alergii nu este dificil, daca stiti ce sa ia si pe cine sa sun in cazul in care simptomele devin severe.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog

Leave a reply