Lectii de viata de la un barbat divortat

barbat divortat

Lectii de viata de la un barbat divortat

Gerald Rogers, un scriitor american si om de afaceri de succes, vorbea despre greselile sale, din cauza carora nu a putut sa-si pastreze familia. Aceste sfaturi sunt universale, si,  ar trebui folosite de toti cei care vor sa aiba o familie puternica.

Evident, Gerald Rogers nu este un expert in relatii. Dar experienta pe care a avut-o in timpul divortului l-a facut sa se gandeasca la ce ar fi facut, daca ar fi avut o a doua sansa. A pierdut o femeie cu care a trait impreuna aproape 16 ani. Si nu doreste sa repete greselile.

Frica din inima ei

Cea mai mare greseala a lui a fost ca a luat-o pe femeia sa ca fiind de acord. Cand i-a cerut  sa se casatoreasca cu el, a vazut lupta care se dadea in inima ei, si pentru a o proteja i-a facut promisiuni. Insa, de-a lungul anilor, promisiunile au fost cu siguranta uitate.  El spune ca sotia este cea mai importanta si sacra comoara a vietii barbatului, si sfatuieste ca daca acesta a ales-o pentru sine, sa nu uite niciodata acest lucru si sa isi sprijine iubirea.

lectii de viata de la un barbat divortat

Protejeaza-i inima

Trebuie sa fii protectorul nu numai al inimii, ci al propriei sale persoane. Proteja-te de alte femei cu toata grija. Iubiti-va si nu pierdeti timp pentru lucruri mici. Nimeni nu ar trebui sa iti revendice inima, cu exceptia sotiei.

Iubeste-o din nou si din nou

Esti in continua schimbare si nu mai esti aceeasi persoana cu care ea s-a casatorit. Dupa cinci ani nu vei mai fi cine esti sau cum esti azi. Modificarile sunt permanente, deci trebuie sa alegi in mod constient. Lupta, castiga-i dragostea exact la fel cum ai facut in primele saptamani dupa ce ai cunoscut-o si apreciaza tot ceea ce este cel mai bun la ea.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog