De ce inseala oamenii intr-o relatie de cuplu?

de ce inseala oamenii

Tradarea este foarte dificil de iertat, si, uneori chiar imposibil. In unele cazuri, oamenii iarta, dar, pentru a avea incredere intr-o persoana care a inselat odata, nu toata lumea este capabila de acest lucru. Increzandu-te in dragoste, nu vezi intotdeauna adevarata esenta a partenerului si, in cele din urma, te consumi foarte mult. Iata cateva lucruri care te vor ajuta sa afli de ce te inseala partenerul.

Oamenii care pretind ca sunt capabili de tradare

Sexul este cea mai sincera forma de exprimare a sentimentelor. Un partener care simuleaza actul sexual, este capabil de tradare. Pe de alta parte, barbatii prefera sa fie credinciosi femeilor care simt cu adevarat si traiesc intens momentele de iubire, deoarece isi sporesc ego-ul si arata cat de buni sunt. Singura intrebare este, cat timp femeia insasi va ramane fidela barbatului?

Multe cupluri stau impreuna, in ciuda tradarii

Multe cupluri casatorite continua sa ramana impreuna chiar dupa ce afla ca partenerul lor le-a tradat. Motivul principal al unui astfel de act este acela ca oamenii sunt atat de obisnuiti unul cu celalalt, incat ideea despartirii ii sperie. Uneori, unul dintre parteneri isi iubeste consoarta, astfel incat permite sa fie inselat, doar pentru a fi aproape de cel iubit. Pentru unii, tradarea nu inseamna nimic si ei continua sa traiasca, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Oamenii de obicei inseala pe cei in care au incredere

Este mult mai usor sa induci in eroare persoana careia vrei sa-i demonstrezi increderea. Intre persoanele apropiate s-a format un anumit nivel de confort, iar un sentiment de vina, este mult mai putin important. Daca dezvalui brusc inselaciunea, poti obtine intotdeauna o situatie de genul: „Stii ce vreau sa spun.“

Tradarea poate avea mai multe nivele

Tradarea are multe nivele si pentru fiecare persoana are criterii diferite. Unii oameni cred ca inselaciunea emotionala este mai rea decat cea fizica. Pentru cineva, chiar si un sarut este de neiertat. Este necesar sa cunosti limitele pe care le permite partenerul tau, altfel il poti pierde.

tradare in relatie

Cei care inseala nu sunt intotdeauna nemultumiti de relatiile lor

Un tip sau o fata care inseala, nu trebuie neaparat sa fie nefericita intr-o relatie. Tradarea poate incepe atunci cand exista curiozitate. Interesul fata de noii parteneri, impinge adesea spre tradare. Dar, cand partenerul tau este constient de greseala lui si se opreste, increderea pe care i-ai acordat-o anterior, este aproape imposibil de reacordat.

Nu exista suficienta apropiere fata de partenerul tau

Intimitatea este o parte foarte importanta a relatiei. Absenta sa, este in masura sa separe cuplul. Daca intre doi parteneri nu exista intimitatea necesara, atunci o va cauta in alta parte. E simplu. In cazul in care exista dragoste, exista intotdeauna o afinitate intima.

Femeile inseala mult mai greu decat barbatii

Prin urmare, atunci cand sunt nemultumite de relatia pe care o au, calea cea mai simpla este considerata tradarea. In acest caz, pot insela cu oricine le iese in cale, deoarece, pentru ele, principalul lucru este sa rupa relatia cat mai curand posibil, iar tradarea este un motiv excelent.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog

Leave a reply