Cum mentii o relatie la distanta

relatie la distanta

Relatiile la distanta pot functiona. Chiar daca familia sau prietenii te pot descuraja important este sa crezi in relatia ta si sa faci tot ce este necesar ca aceasta sa functioneze.

In primul rand trebuie sa te folosesti de toate mijloacele de comunicare. Iti poti suna iubitul zilnic si poti vorbi cu acesta pe video. Important este sa mentii contactul vizual si cel auditiv cat mai mult posibil.

Faceti lucruri impreuna. Trebuie sa gasiti o emisiune sau un serial pe care sa le puteti urmari impreuna. Toate aceste lucruri nu fac decat sa va apropie mai mult.

Evita tentatia de a controla. Daca amandoi va doriti aceasta relatie atunci distanta nu va fi o problema. Daca unul dintre voi are dubii atunci cu siguranta relatia se va incheia chiar daca sunteti la distanta. Va trebui sa aveti incredere unul in celalat daca va doriti ca relatia sa mearga.

Cum mentii o relatie la distanta
Trebuie sa vorbiti despre viitor impreuna. Acest lucru o sa va apropie tot mai mult. Discutatul despre viitor este intotdeauna benefic.

Este necesar sa va vizitati frecvent. Trebuie sa va vizitati atat de des pe cat va permite bugetul. O relatie nu poate rezista daca nu o sa va vedeti constant.

Evita pe cat de mult posibil gelozia. Gelozia este unul dintre cele mai usoare moduri prin care poti sa distrugi o relatie. Nu trebuie sa iti interoghezi partenerul ori de cate ori nu iti raspunde la telefon sau nu trebuie sa il exasperezi cu mesaje. Amandoi trebuie sa aveti o viata sociala, prieteni si activitati placute pe care sa le realizatati alaturi de cei dragi.

Un alt aspect important intr-o relatie la distanta este ca trebuie sa ganditi pozitiv. Gandind pozitiv veti avea parte de o relatie mai deschisa si mai fericita. Distanta o sa va ajute sa deveniti mai creative dar si mai comunicativi. Veti ajunge sa va cunoasteti extrem de bine iar asta nu poate fi decat un lucru benefic pentru relatia voastra. O relatia la distanta poate functiona atata timp cat partenerii isi doresc relatia si sunt dispusi sa faca orice pentru a o pastra.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog