Sforaitul afecteaza calitatea vietii si relatia de cuplu

Sforaitul afecteaza calitatea vietii si relatia de cuplu

La nivel mondial foarte multe sotii trebuie sa suporte sforaitul sotului noapte dupa noapte. Cele mai multe dintre ele discuta rar problema cu partenerii lor, cu exceptia glume ocazionale, care sunt rareori actionate in ciuda seriozitatii lor nerostite. Rareori se iau masuri inainte de a fi prea tarziu.

Cand problema ajunge sa fie discutata pentru prima data in serios, deja in realatie s-a creat o tensiune. Trebuie sa va imaginati ca sforaitul poate fi o cauza de divort in unele cazuri. Majoritatea problemelor intr-un cuplu legate de sforait pot fi evitate, pur si simplu prin urmarea unor pasi pentru a-l ajuta pe sot sa nu mai sforaie.

De ce nu se ia masuri?

In primul rand, individul care sforaie nu sufera direct de sforait si, prin urmare, nu are motivatia interna de a lua masurile necesare pentru a atenua sforaitul. In al doilea rand, exista un numar coplesitor de solutii de sforait si nu exista nicio modalitate de a sti care este cea mai potrivita.

Unii chiar aleg diferite produse dar fara rezultate, de ce nu functioneaza pentru toata lumea?

In primul rand trebuie identificata principala cauza a sforaitului si eliminata efectiv pentru a opri sforaitul. Daca nu aveti idee despre ce va provoaca sforaitul, sansele dvs. de a gasi leacul potrivit sunt destul de mici.

Pentru a identifica cauza principala a sforaitului dvs., trebuie mai intai sa stim ca sforaitul este cauzat de o obstructie a caii respiratorii. Acestea pot fi anomalii ale tesuturilor moi si alte probleme care pot face caile respiratorii mai inguste decat in ​​mod normal.

Atunci cand caile respiratorii sunt mai inguste decat in ​​mod normal, corpul trebuie sa depuna mai mult efort pentru a respira, ceea ce creste viteza aerului care curge prin pasajul de respiratie. Acest flux crescut de aer face ca tesuturile moi din gat sa clatine rapid, rezultand un sunet sforait.

Principalele probleme care cauzeaza obstructia sunt legate fie de nas, maxilar, limba sau gat. In unele cazuri, obstructia poate aparea in mai multe locatii. Odata identificata locatia potrivita, persoana poate urma proceduri pas cu pas pentru a opri sforaitul specific tipului si locatiei obstructiei.

Unii oameni inceteaza sa sforaie in prima noapte dupa ce s-a aplicat cura potrivita si nu mai sforaie niciodata o noapte in viata lor. Asadar, este recomandat sa discutati cu medicul pentru a identifica cauza si pentru a alege tip de dispozitiv de sforait eficient.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog

Leave a reply