Cum sa iti alegi salteaua potrivita pentru tine

Cum sa iti alegi salteaua potrivita pentru tine

Salteaua actuala este incomoda, distrusa sau chiar prezinta semne de uzura? Atunci aveti nevoie de o saltea noua. Cand alegeti o salteaua, alegeti una cu proprietati memory si antialergie.

Ne petrecem aproximativ o treime din viata noastra dormind, si asa este necesar sa aranjam pentru un confort maxim. Un somn adecvat este intr-adevar necesar pentru o zi proaspata si activa. O saltea de calitate se poate asigura ca odihna de noapte buna, astfel incat sa ne putem trezi intr-o stare de spirit noua, cu plin de entuziasm.

Salteaua cu spuma de memorie naturala este, fara indoiala, o alegere perfecta daca sunteti de planificare pentru a inlocui ca salteaua vechi si saggy, care este privarea de tine de a avea un somn adecvat in fiecare noapte. Salteaua cu spuma de memorie naturala este numita astfel incat sa fie proiectata folosind latex natural. De fapt, din anumite motive putem spune ca salteaua cu spuma de memorie este o alegere rece pentru dormitorul tau.

Somn confortabil

Salteaua naturala din spuma cu memorie este cea mai buna alternativa la saltelele cu arc interior, deoarece acestea va pot oferi un sprijin si un confort adecvat. Greutatea corporala este distribuita in mod egal atunci cand dormiti pe aceasta saltea si, prin urmare, nu exista niciun motiv pentru durerile de spate si problemele maduvei spinarii. De fapt, atunci cand greutatea corporala totala este distribuita in mod egal, atunci punctele de presiune se reduc mult, iar sistemul de circulatie a sangelui s-a imbunatatit considerabil.

Scapi de acarieni de praf

Este cu adevarat adevarat ca saltelele cu bobina sunt mai ieftine in comparatie cu saltelele cu spuma cu memorie, dar nu sunt optiunea sanatoasa. Stii de ce? Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemul de arcuri serveste drept incubator pentru atragerea si adapostirea acarienilor, a mucegaiului si a mucegaiului.

Din acest motiv, veti vedea ca, dupa cateva decenii, saltelele cu role devin duble din greutatea lor initiala. Fecalele de praf, piele si acarieni incep sa se adune in zonele intunecate si umede ale saltelelor.

Salteaua cu spuma cu memorie este cea mai buna, deoarece nu lasa niciun spatiu deschis pentru acumularea si reproducerea acarienilor. Vorbind, vor exista mereu acarieni, dar scopul nostru este sa incercam cel mai bine pentru a le reduce la un nivel rezonabil.

Saltelele din spuma cu memorie naturala sunt cunoscute pentru eliminarea ignifugilor toxici, ceea ce nu este obisnuit pentru toate tipurile de saltele. Saltelele din spuma cu memorie naturala vin cu batut sau umplutura organica. Sub spuma de latex sau arcuri, exista umplutura naturala.

O saltea naturala si sanatoasa vine intotdeauna cu lana sau bumbac organic. Saltelele naturale sunt de obicei ferme. Latexul natural poate fi denumit spuma ferma, cauciucata. Prezenta fibrelor inmoaie salteaua naturala din latex sau suprafata arcului. Captuseala saltelei asigura in plus un somn confortabil.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog

Leave a reply