Descopera la ce poate ajuta o bara alama

 Descopera la ce poate ajuta o bara alama

 

In momentul in care ne gandim la bara alama ne gandim la acele produse folosite cel mai adesea pentru instalatii. Acest produs se mai foloseste si la productia de fitinguri, inginerie mecanica si electrica, constructii de masini dar si in constructia altor produse industriale. 

Este atat de potrivit in domeniul constructiilor deoarece culoare, luciul metalului dar si maleabilitatea sa il fac sa fie ideal in domeniul constructiilor dar si cel al decoratiunilor.

   Stii ce este alama?

Ei bine, alama este un aliaj de cupru si de zinc in diferite proportii. Culoarea alamei este galben-auriu, este un produs maleabil, ductil si usor de prelucrat. Alama  este un material foarte des utilizat in contructii. Cu cat continutul de zinc este mai mare cu atat culoarea produsului se deschide si rezistenta la coroziune scade. Pe piata vei mai putea gasi si alama galbena care are un continut de 80% cupru sau alama rosie sau tombac care are un continut de cupru de peste 80%.

Anumite alame au continut mic  de nichel, mangan, fier, staniu, plumb si au proprietati mecanice si rezistenta la coroziune.

In cadrul magazinului Depo Materiale Constructii vei gasi o gama variata de produse care sa te ajute sa realizezi cele mai bune constructii. In plus doar de aici poti cumpara produse precum teava alama care sa te ajute in lucrarile in constructii.

Ca sa poti realiza o constructie cat mai calitativa si cat mai complexa ai nevoie de cele mai bune produse. Pe langa toate aceste mici produse o constructie are nevoie de un plan bine pus la punct si de o lista cu toate produsele care sunt esentiale.  Abia dupa ce te-ai asigurat ca ai cumparat tot ce era esential te poti apuca de constructie.

Un bun inginer stie cat de mult conteaza calitate in toate lucrarile pe care le realizeaza. Din acest motiv isi va dori sa aiba parte doar de produse de inalta calitate care sa il ajute sa realizeze lucrarea mult visata.

La Depo Materiale Constructii vei gasi produsele de care ai nevoie si care se ridica la inaltimea asteptarilor.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog