Top sfaturi pentru atunci cand vrei sa-ti cumperi o lustra noua

O lustra cu un aspect estetic placut reprezinta atat un corp de iluminat extrem de util, cat si elementul central al unei camere. Atunci cand cautati lustre moderne pentru a va lumina sufrageria, este important sa luati in considerare cativa factori de baza. Veti dori sa utilizati cat mai bine spatiul pe care il aveti la dispozitie, sa alegeti modele si materiale care sa completeze restul decorului camerei si sa va stabiliti un buget pentru noua piesa.

Pentru inceput ar trebui sa masurati camera. Puteti folosi o ruleta pentru a masura distanta de la un perete la celalalt si de la podea la tavan. Aceste coordonate vor arata cu exactitate cat spatiu puteti folosi pentru decorare. Totusi, atunci cand achizitionati o lustra trebuie sa tineti intotdeauna cont, mai intai, de inaltimea plafonului. Alegeti o lustra mai mare daca aveti tavane inalte sau boltite sau o piesa mai mica daca aveti tavane mai mici, astfel incat sa nu incarce vizual camera sau sa reprezinte un pericol pentru cei din jur.

Dupa ce ati masurat camera, va trebui sa alegeti o lustra care sa se potriveasca cu designul camerei si cu stilul personal. De altfel, tineti cont ca in zilele de astazi producatorii de corpuri de iluminat au creat lustre pentru diferite stiluri, indiferent daca este vorba de un stil vintage, clasic, futurist sau minimalist. Puteti accesa si diferite site-uri pentru a va inspira din propunerile designerilor de interios, care au fost inspirati de o anumita perioada istorica. Noi va recomandam sa achizitionati o lustra simpla, standard, cu aplicatii din sticla si culori neutre. In acest fel, veti fi sigur ca nu se va demoda cu trecerea timpului. Daca sunteti fan al vintage-urilor puteti accesa site-uri pentru a vedea care erau tipurile de piese folosite in locuintele secolului trecut, astfel incat sa faceti o alegere corecta. Totusi, daca va atrage stilul minimalist sau cel futurist, sa stiti ca sunteti o persoana norocoasa. In zilele de astazi, majoritatea designerilor se inspira din aceasta estetica pentru a crea corpuri de iluminat, deci veti gasi game largi si variate de lustre. Daca optati pentru aceasta estetica, verificati daca lustrele sunt functionale, tinand cont ca acestea au fost special concepute doar pentru decor.

Totusi, atunci cand vreti sa achiztionati o lustra trebuie sa luati in considerare, in primul rand, nevoia de iluminat. Un singur dispozitiv poate fi tot ce aveti nevoie pentru a crea starea de spirit intr-un colt confortabil. Daca incercati sa luminati o zona mai mare, optati pentru un model care are mai multe becuri sau reflecta lumina in mai multe directii diferite. De asemenea, aveti optiunea de a alege intre becurile conventionale si LED-urile puternice care emit mult mai multa lumina intr-un spatiu mai mic. Puteti sa va conectati lustra la un comutator, astfel incat sa aveti control deplin asupra cantitatii luminoase propagata in camera. Totusi, daca lustra nu ofera suficienta lumina in spatiu, noi va sfatuim sa agatati aplice pe pereti sau sa achizitionati si o lampa de birou.

Distribuie
 
buzzstore

Leave a reply