Lucrari din casa pe care poti sa le faci singur

Lucrari din casa pe care poti sa le faci singur

Lucrari din casa pe care poti sa le faci singur 

Fara a recurge la ajutorul constructorilor, poti face aproape totul singur acasa: de la reamenajare la instalarea  corpurilor de iluminat. Principalul lucru este sa actionezi cu grija.

Construieste un perete interior

Acesta poate fi construit atat in apartamente cat in case la curte, daca doresti sa mariti zona camerelor sau sa schimbi configuratia camerei. Pentru a trai intr-un apartament foarte confortabil, este important sa se faca pereti noi nu numai pentru a crea alte spatii, ci, de asemenea,  pentru a reduce zgomotul. Ia in considerare optiunile potrivite si materialele de constructie.

Fa o nisa

Instalarea unui raft va ajuta simultan la realizarea a doua sarcini: pentru a ascunde tevile si caloriferele si pentru a decora camera.

Sau un podium

Unde gasesti un spatiu suplimentar de depozitare, cum sa imparti doua zone comune si unde sa pui patul? Toate aceste probleme sunt rezolvate construind un podium.

Lucrari din casa pe care poti sa le faci singur

Modifica balconul

Modificarea balconului este o oportunitate reala de a creste zona de locuit si de a obtine o camera suplimentara in apartament. Punctul-cheie in actualizarea balconului sau a loggiei este modificarea sa competenta.

Fa o podea perfect plata

Pentru ca o podea  din parchet laminat sa dureze mai mult, este necesara o baza perfect plata, pe care o gasesti de cumparat gata preparata. Nu va fi dificil sa faci acest lucru singur.

Aliniaza peretii cu placi de ipsos

Daca doresti sa ai pereti drepti si fara sa faci niciun fel de murdarie, amplaseaza placi de rigips. Aceasta este solutia optima. Ai nevoie foarte putine materiale, unelte si dorinta.

Vopseste peretii si plafonul

Doresti sa refaci rapid si usor interiorul? Varul lavabil este cea mai potrivita optiune pentru renovarea peretilor si a tavanului. Este usor de aplicat si usor de intretinut. In plus, aceasta metoda este considerata bugetara, daca iei in considerare numai costul materialelor.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog