Voal de mireasa la moda

voal de mireasa

Voalul de mireasa este un simbol al integritatii si al sperantei pentru o viata de familie lunga si fericita. Voalul, ajuta sa crearea unei atmosfere blande si romantice unice, care evoca emotiile cele mai calde si cele mai pline de bucurie ale tuturor celor care participa la ceremonia de nunta. Tendinta din acest an este voalul lung pana in podea, si cu cat este mai bogat, cu atat mai bine. Acest voal este realizat dintr-un material fara greutate, fara ornamente si fara decoratii, ci doar cu dantela.

Voal cu dantela

Daca rochia de mireasa este bogat decorata, ai nevoie de un voal din cel mai bun material si intr-un singur strat. La o rochie stricta, fara ornamente, in spiritul minimalismului, tendinta la moda, este voalul cu dantela. Si, totusi sfatul principal este de a nu urma orbeste moda, in acest caz. Totul in vestimentatia de nunta, inclusiv voalul, trebuie sa iti sublinieze personalitatea si sa te reprezinte in cea mai buna lumina.

Un voal scurt cu un singur strat este potrivit pentru o varietate de coafuri de nunta. Este potrivit si in cazul coafurilor cu parul neted, precum si pentru bucle. Si daca parul tau este lung, poti aplica un voal dintr-o varietate de tesaturi. Voalul cu un singur nivel, se armonizeaza bine cu o rochie putin mai aerisita.

Voal pe doua nivele

Insa, o rochie scurta, de calitate, se potriveste cu un voal pe doua nivele. Acest model da volum parului si, prin urmare, un voal somptuos, este un plus minunat si este in trend. Insa aici, principalul lucru este sa nu este iti supraincarci parul, cel mai bine aratand pe bucle bine infasurate. Modelul de voal cu doua niveluri este potrivit pentru o ceremonie de nunta, in care se prefera o tiera pe fata. Astfel, un nivel va acoperi fata, iar celalalt parul.

Voalul cu trei straturi este potrivit pentru cele care doresc sa creeze o imagine cu adevarat regala. Deoarece aceasta versiune a voalului, se combina foarte bine cu rochii de lux, coafura de nunta trebuie sa fie adecvata. Pe par se pot folosi diverse accesorii si brose.

Voal spaniol

Voalul spaniol, care este la moda in 2018, este destul de neobisnuit pentru miresele de la noi, acesta avand o forma rotunda. Spre deosebire de voalul traditional din tul, voalul spaniol are un decor de lux, cu margine decorata cu dantela rafinata, si, uneori, chiar dantela cusuta si aplicata. Poti purta acest voal in doua moduri diferite fie lasat pe partea din fata astfel incat sa-ti acopere fata, fie fixat cu o coronita, incadrandu-ti fata.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog