Destinatiile din Europa unde trebuie sa ajungi neaparat

De la megacities de renume mondial si pana la locuri frumoase din natura, Europa este plina de orase pe care toata lumea ar trebui sa le viziteze. Unde ar trebui sa iti potolesti setea de aventura si sa te simti ca la douazeci de ani?

Londra, Paris si Amsterdam sunt orase care cu siguranta sunt demne de un loc separat in lista destinatiilor in care ar trebui sa ajungi neaparat. Cu toate acestea, urmatoarele destinatii au si ele ceva de oferit: mancaruri delicioase, hoteluri de clasa si posibilitatea de a intra intr-o noua cultura. Si asta nu e tot.

berlin

Berlin, Germania

Dupa-amiaza, Berlinul este o zona minunata culturala, cu o lista impresionanta de muzee, galerii de arta si districte istorice. Pe timp de noapte, orasul se transforma in unul dintre cele mai interesante centre de noapte din Europa in care ai putea sa te relaxezi sub muzica linistitoare sau sa te distrezi toata noaptea, deoarece Berlinul ofera divertisment pentru toate gusturile.

stockholm

Stockholm, Suedia

Capitala trendy, interesanta si frumoasa din Suedia este demna de pozitiile de lider pe lista fiecarui calator. Acest oras merita sa fie vizitat cel putin o data in viata ta. Timpul ideal de vizitat este vara, cand poti sa te plimbi pe strazile pietruite ale orasului vechi. Aici ai ocazia sa vizitezi aproximativ treizeci de mii de insule din arhipelag.

copenhaga

Copenhaga, Danemarca

Copenhaga este un oras fermecator. Mergi pe bicicleta si exploreaza canalele si pietele istorice, bucurandu-te de arhitectura locala de neegalat. Nu uita sa vizitezi gradinile din Tivoli – un parc de distractii cu o vechime de peste 170 de ani. Si, bineinteles, relaxeaza-te intr-o cafenea si discuta cu prietenii locali.

fira

Fira, Grecia

Daca calatoresti pe jos, in final, vei avea nevoie de un refugiu pentru odihna. Insula Santorini este exact ceea ce ai nevoie. Aici, nu vei duce lipsa de peisaje unice, iar apa marii Egee de culoare safir si rocile maiestuoase, te vor incanta peste masura. Urmatoarea statie este Tire si Oia, unde vei avea ocazia sa intalnesti apusul glorios al soarelui. Nu rata ocazia de a incerca bucataria greceasca si de a face o baie de soare pe plajele uimitoare acoperite cu nisip negru.

oslo

Oslo, Norvegia

Poate ca Norvegia nu este o tara ieftina, dar pur si simplu nu o poti scoate din lista ta de destinatii. Situat in mijlocul dealurilor impadurite, Oslo este orasul in care frumusetea naturala nu lipseste. Aici poti vizita, de asemenea, muzee unice. De exemplu, Muzeul Viking Ship si Centrul de Pace Nobel.

barcelona

Barcelona, ​​Spania

Situat pe malul Marii Mediterane, Barcelona este un element invariabil al oricarui calator. Catedrala familiei sfinte este creatia maiestuoasa si neterminata a lui Gaudi, pe care tocmai trebuie sa o vezi cu ochii tai. In plus, poti face plaja, poti sa savurezi tapas traditional spaniol si sa intalnesti rasaritul soarelui.

Florenta

Florenta, Italia

Frumos, cu o istorie bogata si fermecator orasul Florenta va cuceri inima ta. Daca esti iubitor de istorie te vei simti ca in paradis dupa ce vei vizita Uffizi si numeroasele biserici din oras. Alte atractii includ Ponte Vecchio, strazi fermecator, si mancaruri stradale in Piazzale Michelangelo.

Distribuie
 
buzzstore
evoblog